Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség

E-mail :

admin@mdssz.hu

BELÉPÉSI NÉV:
JELSZÓ:

Regisztráció

2014-11-10

Ha már regisztrált tagja vagy a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetségnek, belépési neveddel és jelszavaddal lépj be a szokásos módon!

 

BELÉPÉSI NÉV:
JELSZÓ:
 

 

 

 

 

 

 

Ha Ön még nem regisztrált tagja a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetségnek, de szeretne táncosokat nevezni versenyeinkre, regisztrálnia kell.

 

A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség a regisztráció során megadott adatokat - különös tekintettel a személyes adatoka - bizalmasan kezeli. Az adatokat semmilyen körülmények között nem adja át harmadik félnek és mindent megtesz a www.mdssz.hu weboldalhoz tartozó online regsiztrációs felület és az azon tárolt adatok biztonságáért. A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség a regsiztráció során megadott adatokat kizárólag az Alapszabályban megfogalmazott feladatok és célok szerinti tevékenységhez használja.

 

Amit tudni érdemes a regisztráció előtt:

A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség versenyein csak regisztráció után lehet részt venni. A regisztráció és a versenyek nevezése is online formában zajlik.

A regisztráció nem jelent automatikusan tagságot is. Az MDSSz tagjai csak egyesületek lehetnek, de a versenyzési lehetőséget mindenkinek biztosítjuk. A tagságnak egyik feltétele a tagsági díj fizetése, melynek mértéke: 30 000 Ft egyesültenként. A tagsággal kapcsolatos egyéb feltételeket, a tagok jogait és kötelezettségeit a szervezet Alapszabálya tartalmazza.

A tagdíjat átutalással kell kifizetni.
 

A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség számlaszáma:
OTP: 11736037-20552657

 

2017-től a MAgyar Divat- és Sporttánc Szövetség versenyzői nem fizetnek regisztrációs díjat, ezért az OPEN versenyekre nevezőktől is rendes regisztrációt kérünk. A mevezések így sokkal átláthatóbbak és ugyan a regisztrációs folyamat kicsit hosszabb, de csak egyszer kell megcsinálni, a továbbiakban a versenyekre történő nevezés csak egy-egy kattintás.
 

 

A regisztráció lépései:

1. Az oldal alján található „Regisztráció” gombbal elkezdheti a regisztrációt.

- Adja meg az egyesület (tánciskola, tánccsoport, stb.) adatait.
- Egy automatikus válasz e-mailt fog kapni, melyben néhány dokumentum elküldését kérjük.
- Küldje el ezeket a dokumentumokat!

 

2. Létrehozunk Önnek egy felhasználói fiókot, elküldjük a hozzá tartozó belépési nevet és jelszót, valamint egy tájékoztatót az online felület használatáról.

 

A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség Alapszabálya
A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség versenyszabályzata