Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség

E-mail :

admin@mdssz.hu

BELÉPÉSI NÉV:
JELSZÓ:

Változás!

2023-04-15

Közeledik a Magyar bajnokság nevezési határideje, viszont az eredetileg tervezetthez képest változhat a menetrend. A balmazújvárosi és a békéscsabai versenyek alapján látszik, hogy egyre nagyobb az érdeklődés, egyre több nevezés érkezik. Számunkra ez nagyon nagy öröm és jelenleg úgy tűnik, hogy a jövőben a színpadi táncok kategóriáit nem tudjuk egy nap alatt lebonyolítani. A Magyar bajnokság eredeti kiírása alapján a színpadi táncok kategóriái május 20-án, szombaton zajlanak, azonban lehet, hogy ezen változtatnunk kell.


A változtatásról viszont a nevezések alapján tudunk dönteni. Az elnökség jelenlegi álláspontja az, hogy amennyiben a nevezések száma ezt indokolja, a felnőtt korosztály színpadi táncos kategóriái május 21-re kerülnek át.

 

Erről a nevezések zárása után, április 25-én tudunk döntést hozni. Ezután adunk lehetőséget a nevezések megváltoztatására, viszont további nevezésre nem. A rendszerünkben regisztrált egyesületeket erről e-mailben is értesítettük, de itt is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy április 24. után nem tudunk új nevezéseket fogadni. Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy a nevezést ne attól tegye függővé, hogy mi lesz a végleges döntés!

 

Továbbra is nagy szeretettel várunk mindenkit, azokat is, akik még nem versenyeztek nálunk. A versenyzést nem kötjük tagsági viszonyhoz, de előzetes regisztráció szükséges. Ez a folyamat több napot is igénybe vehet, ezért fontos időben elkezdeni. Tájékoztató és segítség itt található.

 

Az MDSSZ versenyrendszere átalakulóban van. A változásokat több lépcsőben, az elmúlt években vezettük be. Az új versenyszabályzat első része itt található. Ez már minden információt tartalmaz a műfaji leírásokon kívül. A színpadi és utcai táncok műfaji leírásai ezen az oldalon elérhetők. Idén bevezetett új tánckategóriánk az előadóművészti improvizáció. Ennek szabályzata itt elérhető.

 

A Magyar bajnokság versenykiírása erről az oldalról elérhető.