Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség

E-mail :

admin@mdssz.hu

BELÉPÉSI NÉV:
JELSZÓ:

Home Dance Fest - 2021. január

2020-12-23

Módosítottuk az időpontot!
Új határidő: február 6.

 

A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség alkalmazkodva az érvényben lévő korlátozásokhoz, videós tehetségkutató fesz­tivált rendez. Célunk, hogy ebben a helyzetben is bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk, valamint új kihívás elé állítsunk mindenkit, aki szeret táncolni. Az esemény mindenki számára nyitott, szeretettel várunk mindenkit. A fesztivál elnevezése: „Home Dance Fest” – ezúttal kizárólag otthon, vagy a ház körül (pl. kertben) készült felvételekkel lehet nevezni.

 

A kiírás letölthető innen is


A fesztiválra videofelvételeket várunk (Technikai részletek lent.), melyeket egy 5 fős, táncos szakemberekből álló zsűri értékel és az értékelés alapján arany, ezüst, illetve bronz minősítéseket ítél oda a megfelelő szint elérése esetén.

A beküldött produkciókból összeállított fesztiválprogramot 2021. január 30-án, mutatjuk be a zsűrinek. A látottakat a pontozók azonnal, értékelik. A produkciók bemutatóját, az értékelést élőben közvetítjük a szövetség Youtube csatornáján.

Jelentkezni bármilyen táncos produkcióval lehet, műfaji megkötés nélkül, az alábbi feltételekkel:
- Nevezni csak olyan felvétellel lehet, amely nem vett részt az MDSSz 2020. novemberi versenyén.
- A felvételeket a lehető legjobb minőségben kérjük elküldeni, de ettől függetlenül ezek készülhetnek akár telefonnal is.
- A beküldött felvételekben nem lehet felnőtt tartalom, ezt előzetesen ellenőrizzük és a „korhatáros besorolás” alá eső jelentkezők nem vehetnek részt a programban.
- A versenyszámok időtartama maximum 5 perc lehet.
- A felvételekben nem lehet vágás és semmilyen technikai „tunning”.
- A felvételeken nem szerepelhet semmilyen felirat.
- A helyszínnel kapcsolatos egyetlen kitétel: Kizárólag otthon, vagy a ház körül (pl. kertben) készülhet.

FONTOS!
A versenyre csak azok nevezzenek, akik tudomásul veszik és elfogadják, hogy az MDSSz a beküldött felvételeket közösségi oldalakon teszi közzé. A közzé tett tartalmak a verseny után is elérhetők maradnak.

 

Korosztályok:
 gyermek (0-12 év)
 junior (13-16 év)
 felnőtt (17-49 év)
 senior (49 évtől)
A korosztályokat az átlagéletkor határozza meg (duó, trió, kis csoport).

 

Létszám szerinti bontás:
 szóló
 duó
 trió
 kis csoport (4 fő)

Tánckategóriánkénti bontás nem lesz, a produkciókat a zsűri nem egymáshoz hasonlítja. A pontozók minden esetben 3 szempontot értékel: technika, koreográfia, imázs.

Nevezési díj: 1000 Ft/fő/versenyszám
A nevezési díjakat, a nevezések zárása után küldött számla alapján kell majd átutalni.

Nevezési határidő: 2021. január 16.

Nevezni a letölthető nevezési lapon lehet a felvételek egyidejű elküldésével. Kiskorú jelentkező(k) esetén a nevezést csak szülői beleegyezési nyilatkozattal együtt  fogadjuk el. A beküldött nevezéseket ilyen tekintetben is ellenőrizzük. Csak a pontosan és hiánytalanul kitöltött nevezéseket fogadjuk el.

A felvételek beküldése:
1. Óriásfájl küldő szolgáltatásal az admin@mdssz.hu címre. (pl. mammutmail.hu)
2. Google Drive fájlmegosztással a magyar.divat@gmail.com címre. (Ez esetben fontos, hogy a fájl letöltését engedé­lyezni kell a magyar.divat@gmail.com részére. Nem elég a fájl linkjét elküldeni!)

Várunk mindenkit szeretettel! Sikeres felkészülést és jó “videózást” kívánunk!

Letölthető kiírás
Nevezési lap