Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség

Telefon :

06 30 927 4133

E-mail :

info@mdssz.hu

BELÉPÉSI NÉV:
JELSZÓ:

MDSSz open

Szeretnénk ha versenyeinken minél több táncos vehetne részt, ezért 2016-tól nyílt versenyeket is rendezünk. Célunk az is, hogy szélesebb körben megismertessük az MDSSz és az IDO versenyrendszerét. A nyílt (open) versenyeken bárki részt vehet.

 

Az open versenyek szabályai számos pontban eltérnek a ranglista versenyek szabályaitól. Igyekeztünk mindenki számára nyitottabb és könnyebben teljesíthető feltételeket teremteni. Az open versenyek szabályiról ezen az oldalon találsz információt.

 

A nevezéshez regisztráció szükséges. A regsiztráció ingyenes. Az MDSSz közgyűlése úgy döntött, hogy 2017-től senkinek nem kell regisztrációs díjat fizetnie, ezért a jövőben az open versenykre nevezőknek is célszerű a rendes regisztrációt végigvinni. Ennek a menete kicsit hosszabb, de átláthatóbb és a következő versenyeken lényegesen egyszerűbbé teszi a nevezést.

Regisztrálni a NYITÓLAP-on elérhető REGISZTRÁCIÓ menüpontban lehet.

 

1. lépés:
Egyesület regisztrációja

 

2. lépés:
Táncosok regsiztrációja

 

3. lépés:
Versenyszámok összeállítása

 

4. lépés:
Nevezés (És ez már csak egy-egy kattintás minden versenyre.)

 

Várunk mindenkit szeretettel open versenyeinken is!

...tovább

Az MDSSz nyílt (open) versenyeinek szabályai

 

Általános szabályok

 

Open kategóriák, open versenyek kiírásáról az MDSSz elnöksége dönt.

 

Az MDSSz open kategóriáira bárki nevezhet, nem szükséges sem egyesületi, sem versenyzői regisztráció, nincs regisztrációs díj és tagdíj, kizárólag a nevezési díjakat kell kifizetni. Az MDSSz open versenyeire határokon túli táncosok, csoportok, tánciskolák is nevezhetnek.

...tovább