Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség

Telefon :

06 30 927 4133

E-mail :

info@mdssz.hu

BELÉPÉSI NÉV:
JELSZÓ:

Új szabályok, nyitottabb versenyek

2015-02-15

Szeretnénk ha minél többen élhetnének az MDSSz által biztosított versenyzési lehetőséggel ezért az idei szezonban módosítunk szabályainkon. Bízunk abban, hogy ezekkel a változtatásokkal sokak számára megkönnyítjük a versenyeinken való részvételt.


Nemzetközi versenyeken természetesen a jövőben is kizárólag az IDO szabályzata szerint indíthatunk táncosokat ezért az ’A’ osztály versenyszabályzata változatlan. A ’B’ osztályban viszont változik néhány dolog:

A csoportok létszáma változatlanul 3-7 fő lehet, de a formációknál nincs maximális létszám. Az ’A’ osztályban továbbra is 24 fő a maximum.

Csoportoknál és formációknál  - ’B’ osztályban - a táncosok átlag életkorát vesszük figyelembe, tehát a csapat abban a korosztályban indulhat, amit az átlag életkor meghatároz. Az ’A’ osztályban ez a szabály változatlan maradt.

Az idei évtől ’B’ osztályos versenyzők számára a teljes szezonban biztosítjuk, hogy regisztrációs díj befizetése nélkül indulhassanak versenyeinken. Ebben az esetben azonban minden alkalommal a nevezési díj kétszeresét kell kifizetni. Az ’A’ osztályban erre továbbra is csak egy versenyen van lehetőség. Ettől függetlenül a technikailag továbbra is szükséges a regisztráció, ennek során van lehetőség meghatározni ezt az opciót is.

Reményeink szerint ezek a változások sok olyan csoport, tánciskola, klub, egyesület és egyéni versenyző előtt nyitnak kaput, akik eddig valamilyen okból nem tudtak nevezni a versenyikre.

 

Szeretettel várunk mindenkit!

Regisztráció