Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség

Telefon :

06 30 927 4133

E-mail :

info@mdssz.hu

BELÉPÉSI NÉV:
JELSZÓ:

Mostantól lehet nevezni idei versenyeinkre

2016-03-02

Idén is bevezettünk néhány újítást, melyek egy részéről a februári közgyűlésen döntöttünk. Ennek köszönhető, hogy versenyeinkre csak mostantól tudunk nevezéseket fogadni. Köszönjük a türelmet mindenkinek! Bízunk abban, hogy nem hiába várakoztattuk meg az érdeklődőket és versenyeinken egyre több táncost és nézőt köszönthetünk. A változásokból most csak néhányat említünk, kedvcsinálóként.


Talán az egyik legfontosabb, hogy 2016-tól nyílt versenyeket is rendezünk. Az open kategóriák szabályai eltérnek a ranglista versenyek szabályaitól, kevésbé szigorúak például a korosztályokat és versenyzenéket illetően. A nevezés gyors és egyszerű, nem kell a táncosokat külön regisztrálni. Az open versenyekről minden információ megtalálható az OPEN menüben.

 

Új kategóriaként vezetjük be a hip-hop bárbajt (battle), ami - azon kívül, hogy IDO kategória - rendkívül izgalmas és látványos vesrenyeket ígér. Az első versenyünkön szóló és csoport párbajokat rendezünk minden korosztály számára és a battle kategóriákra minden utcai táncos versenyünkön sort kerítünk.

 

Az idei versenyek kiírásai ezen az oldalon találhatók. Nevezni a szokásos módon lehet. Akik még nem regisztráltak nálunk, de szeretnének ranglista vesrenyeinken indulni, ezen a linken találnak információt.

 

Ha a regisztrációval, vagy nevezéssel kapcsolatban segítsére van szükség, írjon e-mailt!

 

Sikeres versenyzést kívánunk mindenkinek!