Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség

Telefon :

06 30 927 4133

E-mail :

info@mdssz.hu

BELÉPÉSI NÉV:
JELSZÓ:

2018.évi versenyek

Jövőre négy helyszínen rendezünk országos versenyt. Továbbra is várunk szeretettel mindenkit, versenyeink nyitottak, azokon bárki részt vehet. A 2018-as versenyek:

 

...tovább

II. International Beach Dance Cup 2017

Fontos változásokról szavazott a közgyűlés

Február 5-én, közgyűlésen döntöttünk arról, hogy az idei évtől nem kell regisztrációs díjat fizetni a versenyzők után. A nevezési díjak viszont változnak és az egyesületek éves tagsági díját is módosítottuk.

...tovább

Mostantól lehet nevezni idei versenyeinkre

Idén is bevezettünk néhány újítást, melyek egy részéről a februári közgyűlésen döntöttünk. Ennek köszönhető, hogy versenyeinkre csak mostantól tudunk nevezéseket fogadni. Köszönjük a türelmet mindenkinek! Bízunk abban, hogy nem hiába várakoztattuk meg az érdeklődőket és versenyeinken egyre több táncost és nézőt köszönthetünk. A változásokból most csak néhányat említünk, kedvcsinálóként.

...tovább

Magyar Bajnokság

Kiskunlacházán rendezzük az idei Magyar Bajnokságot május közepén. A verseny 15-én, pénteken a modern és jazz kategóriákkal kezdődik. Szombaton a show táncok után, az esti Gála keretei között adjuk át a tavalyi év legeredményesebb táncosainak járó elismeréseket. A bajnokságot vasárnap az utcai táncokkal zárjuk.

 

Magyar Bajnokság


 

...tovább

Korosztályok meghatározása

Az IDO január 1-től hatályos szabályai alapján az MDSSz 'A' osztályú versenyein a korosztályokat a következőképpen kell meghatározni:

A versenyző korosztályát a születési éve alapján az adott versenyév vonatkozásában kell megállapítani.
 

...tovább

Új szabályok, nyitottabb versenyek

Szeretnénk ha minél többen élhetnének az MDSSz által biztosított versenyzési lehetőséggel ezért az idei szezonban módosítunk szabályainkon. Bízunk abban, hogy ezekkel a változtatásokkal sokak számára megkönnyítjük a versenyeinken való részvételt.

...tovább

Közgyűlés februárban

A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség elnöksége 2015. február 15-én, 9 órára közgyűlést hív össze. A közgyűlés helyszíne: Dunaújváros.

...tovább

Változik a közgyűlés időpontja

Közgyűlés

A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség elnöksége küzgyűlést hív össze 2014. augusztus 23-án 9 órára.

...tovább

Utcai táncok és show, modern, jazz verseny Esztergomban

Közel 500 produkció versenyzett a magyar bajnokságon

Ma este zárult Kartalon a 2014. évi magyar bajnokság A osztályos kategóriáinak versenye. A rendezvényre 28 egyesület versenyzői érkeztek az ország számos pontjáról. A három napos viadal néhány kategóriában évadzáró hazai versenynek is minősül, hiszen a nemzetközi versenyekre való delegálás három potszerző verseny után a ranglista alapján történik.

...tovább

Magyar Bajnokság 2014